Choose language
nl us

Combinatiereis

Combineer je reis naar Tanzania met vrijwilligerswerk of een workshop ...

Combinatiereis

Wil jij je reis naar Tanzania combineren met een langer verblijf in een dorp aan het Victoria meer? Dan heeft NUACAS een prachtig aanbod met deze combinatiereis. Door je actief in te zetten in het dorp door middel van vrijwilligerswerk of het volgen van een workshop dompel je jezelf gelijk onder in de Tanzaniaanse cultuur. Om daarna heerlijk te genieten van de overweldigende Tanzaniaanse natuur in één van de wildparken. En tenslotte even relaxen aan het hagelwitte strand van de Indische Oceaan. De perfecte combinatie voor jou reis naar Tanzania!

Voorbeeld reisbeschrijving

Je vliegt naar Dar es Salaam in Tanzania. Vervolgens besteed je twee nachten aan het strand. Daarna vlieg je met een binnenlandse vlucht naar Mwanza in het noorden van Tanzania. Je wordt opgehaald door Nuacas om vervolgens met de veerboot naar Sengerema te gaan. In Sengerema of een ander dorp aan het Victoria Meer, verblijf je in een accomodatie van NUACAS. Vervolgens maak je kennis met de plek voor vrijwilligerswerk en kun je aan de slag. Tijdens jou verblijf is er voldoende tijd om het gebied en de mensen verder te leren kennen. Er is altijd Nederlandse begeleiding aanwezig vanuit NUACAS om je tijd hier comfortabel te maken.

Na jou periode van vrijwilligerswerk wil je het land graag nog verder verkennen. NUACAS heeft hiervoor een programma ontwikkelt die jou de verschillende mooie plekken van het land kan laten zien. 

Als eerste ga je op safari naar de Serengeti, het bekendste natuurpark van Tanzania. Je begint je safari in Mwanza en komt zo de Serengeti binnen via een minder toeristische route. Na twee dagen Serengeti rijd je door het gebied van Ngorogoro krater. Het is mogelijk om de krater in te gaan. Daarna rijd je door naar Tarangire, het natuurpark met de meeste olifanten van Tanzania. 

Na deze overweldigende natuur is het goed om de stad weer even te bezoeken. Je verblijft in Arusha, de safari stad van Tanzania. Er is genoeg tijd om ook deze stad te leren kennen. Na de safari en de stad reizen we door naar de bergen. Je verblijft in het dorp Lushoto en kan hier bergwandelingen maken of de neushoorns bezoeken in Mkomazi.

Als afsluiting van jou reis gaan we naar Bagamoyo een oud swahili stadje aan de Indische oceaan. Even heerlijk relaxen aan het strand voordat jou reis eindigt in Dar es Salaam.

De reis ter afsluiting van jou vrijwilligerswerk is 10 dagen. Als je uitgaat van twee weken vrijwilligerswerk zijn de kosten voor dit programma ongeveer € 2495,- pp. Maar dit is natuurlijk afhankelijk van jou wensen en met hoeveel mensen je de rondreis samen  gaat maken.

Prijsindicatie: € 2.495,- pp

Meer weten? Neem contact met ons op!

Onze reizen

12-daagse budgetreis Tanzania

12 dagen Tanzania voor een aantrekkelijke prijs

Tailor made - stel je reis samen

Bij Nuacas kun je je reis in Tanzania zelf samenstellen.

Cultuur-natuur-zon en zee

Cultuur-natuur-zon en zee: de mogelijkheden in Tanzania

Combinatiereis

Combineer jou reis naar Tanzania met vrijwilligerswerk of een workshop ...

Self-drive West Tanzania

Geniet zorgeloos van het rijden door het mooie Tanzania!

Ervaar Tanzania van binnenuit

We kennen allemaal Africa van verhalen over natuur en safari’s. Deze aspecten aan Africa zijn prachtig en het bezoeken waard, maar er is een andere kant. Kom met Nuacas naar Sengerema en beleef Africa van binnenuit: ontmoet de mensen en maak kennis met de cultuur, gerechten en gebruiken…

Contact us

Igogo B, Sengerema (TZ)
Bartlehiem 53, Wyns (NL)
+255 763 779 544 (TZ)
+31 623 747 767 (NL)

Stay in touch

Meld je aan voor onze nieuwsbrief