Choose language
nl us

Over ons

Nuacas is een kleine en reisorganisatie

Wij bieden reizen aan met de focus op het mooie plattelandsleven in Tanzania

In tegenstelling tot veel andere reisorganisaties ligt bij ons de focus op het dorp en het platteland van de Tanzanianen. Je kunt het zo zien: vanuit jouw thuis ga naar ons huis. Dat geeft een veilig en prettig basisgevoel om de omgeving te verkennen. Een omgeving die toch behoorlijk anders is dan wat je gewend bent. Het is ook een vaste plek van waaruit wij prachtige excursies en activiteiten organiseren. Van fietsen huren tot unieke eilandjes bezoeken in het Victoria Meer. En als je zin hebt kook je met Regina mee. Doen wij ook.

Van onze vrienden en gasten horen we dan ook vaak dat het een paar heel bijzondere weken waren die ze niet hadden willen missen.

Op deze manier beleef je Tanzania van binnenuit.

Nuacas staat voor Nuaribi Castarabi. Het en is een zelfgekozen wereldnaam die wij, Harold en Ytje elkaar hebben gegeven tijdens ons huwelijk in 2003. Wij komen uit Friesland, Nederland. En daar zijn we trots op. We hebben veel van de wereld gezien, maar vanaf 2007 zijn we geïnteresseerd geraakt in Tanzania.

Onze ervaring en liefde voor dit land is in de jaren gegroeid en is sterk verbonden met het leven van Regina. Regina is een sterke alleenstaande vrouw met vier kinderen. Hoewel het leven hier voor een westerling soms pittig is voelen we ons hier gelukkig. Dat maakt dat wij in 2018 hebben besloten een B&B te starten in Sengerema, Tanzania. We worden enthousiast als we met gasten dit bijzondere stukje van de wereld kunnen delen.

Contact opnemen

Adres:
Igogo B, Sengerema (TZ)
Bartlehiem 59, Wyns (NL)

Telefoon:
+ 255 763 779 544 (TZ)
+ 31 623 747 767 (NL)

travel@nuacas.com

Ervaar Tanzania van binnenuit

We kennen allemaal Africa van verhalen over natuur en safari’s. Deze aspecten aan Africa zijn prachtig en het bezoeken waard, maar er is een andere kant. Kom met Nuacas naar Sengerema en beleef Africa van binnenuit: ontmoet de mensen en maak kennis met de cultuur, gerechten en gebruiken…

Contact us

Igogo B, Sengerema (TZ)
Bartlehiem 53, Wyns (NL)
+255 763 779 544 (TZ)
+31 623 747 767 (NL)

Stay in touch

Meld je aan voor onze nieuwsbrief